Deel 1 mediaonderzoek succesvol afgerond met meer dan 500 ingevulde enquêtes

Gemeente Hof van Twente probeert u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van wat er speelt in uw gemeente. Dat doen we op allerlei manieren: via onze website, via het Hofweekblad, via Facebook, etc.
Om onze communicatie nog beter af te stemmen voerden we een onderzoek uit. We hebben daarvoor een korte enquête gemaakt die tot eind augustus kon worden ingevuld. Meer dan 500 inwoners uit de gemeente hebben dit gedaan en ons zo geholpen. Dank daarvoor!


Doe mee en maak kans op een Hofpas van €20
Onder alle deelnemers aan deze enquête verloten wij 3x een Hofpas Cadeaukaart met een tegoed van €20. Dit tegoed is te besteden bij ondernemers uit onze gemeente. Zie voor meer informatie www.hofpas.nl.


Het eerste deel van dit onderzoek is inmiddels afgerond!
In totaal werd de vragenlijst door meer dan 500 Hof van Twente inwoners ingevuld. We zijn deze vragenlijsten nu aan het verwerken en de ideeën en suggesties die u gaf worden beoordeeld. Op korte termijn publiceren we de resultaten via deze website. Mogelijk hebben we tegen die tijd een aantal vervolgvragen waarbij we weer uw hulp nodig hebben.


Wat gaan we met de resultaten doen?
Op basis van de resultaten van het onderzoek, gaan we aan de slag om zo goed mogelijk met u in contact te blijven. In het najaar worden de resultaten van het onderzoek op dit platform gedeeld.