Dit is mijn hof.

Bent u trots op de plek waar u woont? 
Wat maakt het leven, werken en ondernemen hier aantrekkelijk?
We horen graag uw mening en uw verhaal. Want... 

U maakt de Hof!


De pluspunten die u ziet in uw eigen woon- & leefomgeving willen we gebruiken bij het bekender maken van Hof van Twente. Om zo ‘De Hof’ beter op de kaart te zetten als aantrekkelijk woon-, werk- en recreatiegebied. U kon ons op 3 manieren verder helpen:

  1. Op de website Ditismijnhof kunt u uw eigen verhaal hierover insturen en meer lezen & zien over dit onderwerp
  2. Via deze website, Hofvantwente.ikpraatmee.nl, kon u meedoen aan een korte enquête. Deze is inmiddels gesloten.
  3. We hebben een filmpje over de gemeente gemaakt. Wat vindt u goede beelden voor onze gemeente, wat vindt u minder passen? U kon uw commentaar doorgeven via dit platform.

Wij danken u voor uw bijdrage.


Hof van Twente


Gezellige evenementen


Historie 


Mooie natuur

Maar wat is úw Hof?

Deel uw verhaal en mening met ons en vul daarvoor de korte enquête in.


Profilering Hof van Twente: Dit is mijn Hof!

Er wordt veel samen gedaan door ondernemers, inwoners, maatschappelijke organisaties en de gemeente om Hof van Twente verder te versterken. Een sterk gebied betekent goede voorzieningen, werkgelegenheid, gemeenschapszin en een prettige omgeving om in te leven. Om dit te bereiken, willen ondernemers en organisaties Hof van Twente graag ‘op de kaart zetten’. Maar hoe? En bij wie? Die vragen waren voor de gemeente aanleiding om te starten met een project Profilering Hof van Twente. Samen met regionale partners, betrokken partijen en inwoners wordt toegewerkt naar een herkenbaar profiel voor De Hof. Dat profiel is het uitgangspunt bij de promotie die betrekking heeft op het gebied Hof van Twente en het vasthouden en aantrekken van bewoners, bedrijven en bezoekers. Het project Profilering Hof van Twente is begin dit jaar van start gegaan met gesprekken met vertegenwoordigers van ondernemers en sectoren. Ook is een Klankbordgroep samengesteld uit alle kernen en geledingen van Hof van Twente, die meepraat over het profiel.

Wanneer het ons lukt om Hof van Twente beter op de kaart te zetten, zullen we winst behalen op een aantal fronten. Denk aan meer bedrijvigheid, nieuwe inwoners, meer toeristen. Daarmee versterken we: onze economie en de basis voor vele voorzieningen. Het wonen, werken, ondernemen, leven en recreëren in Hof van Twente wordt daarmee nog aantrekkelijker.

Meer weten over het project en de laatste stand van zaken? Ga naar de website Dit is mijn hof.