09
jun

Praat u ook mee?

Welkom op HofvanTwente.Ikpraatmee! Dit is onze nieuwe plek voor gesprek en discussie over actuele onderwerpen in onze eigen gemeente. Door het bieden van deze online plek voor gesprek, willen we het voor alle inwoners uit onze gemeente gemakkelijker maken hun stem te laten horen, ideeën aan te dragen en mee te doen in het gesprek. We nodigen u dan ook van harte uit uw stem te laten horen. Aanmelden hiervoor is eenvoudig. Nadat u bent aangemeld kunt u deelnemen aan discussies, peilingen, enquêtes en gesprekken.

We vragen regelmatig naar uw mening over actuele onderwerpen. Het eerste onderwerp van gesprek is 'Dit is mijn Hof'. We willen van u horen wat het leven, wonen, werken en ondernemen voor u plezierig maakt hier en wat u trots maakt op uw stad of dorp. We gaan uw reacties en verhalen later gebruiken bij het beter op de kaart zetten van Hof van Twente.

U zult zien dat er in de loop van dit jaar steeds meer grote en kleine gespreksonderwerpen worden toegevoegd aan HofvanTwente.Ikpraatmee.

Wilt u ook meepraten over onze eigen gemeente? > meld u dan aan Terug naar overzicht

Reacties

Log in om een reactie kunnen plaatsen!