Gespreksonderwerpen

HofvanTwente.Ikpraatmee is online! In de loop van dit jaar worden er op deze website diverse gespreksonderwerpen toegevoegd, waar wij uw mening bij nodig hebben. Het gaat daarbij altijd om actuele onderwerpen die van invloed zijn op: wonen, werken, welzijn en mogelijkheden in de gemeente Hof van Twente. U kunt zelf bepalen welk onderwerpen u aanspreken en waar u over mee wilt praten. Heeft u een idee dat u aan wilt dragen? Klik dan boven in het menu op 'Uw idee'.


Het eerste onderwerp: Dit is mijn hof.

We willen onze gemeente op een goede manier meer bekendheid gaan geven. Daarvoor hebben uw verhalen en uw mening nodig. Wat maakt u trots in uw eigen woonplaats, of woonomgeving? Hoe is het om hier te wonen, werken, ondernemen en recreëren? Wat maakt het leven hier zo aantrekkelijk? Al die verhalen geven kleur aan ‘De Hof’. U maakt de Hof! Daarom horen wij dat graag van u. Lees verder


Privacy:

We gaan altijd zorgvuldig met door u verstrekte gegevens om. We hanteren daarvoor de veiligheids- en privacyrichtlijnen die voortkomen uit de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Lees hier de richtlijnen en regels waar we ons aan houden.